Hatha yoga hold.

Yoga er for alle og på mine hold, vil du få en grundig instruktion i selve stillingerne (asana) Vi vil arbejde med vejrtrækningen under øvelserne, men også med direkte vejrtræknings øvelser. Yoga er en måde at komme i bedre fysisk form og forene krop og sind. Du vil med de mange stræk gøre din krop stærkere, smidigere og få sluppet spændinger. Yoga hjælper på din vejrtrækning og fordøjelsessystem og styrker din balance. På det følelsesmæssige plan er yogaen med til at slippe og bearbejde uhensigtsmæssige følelser, så du føler dig mere fri og glad.

Jeg har både åbne og lukkede yoga hold, der er max 10 personer på hvert hold. De åbne er hold alle kan tilmelde sig og de lukkede, er hold jeg laver for firmaer der køber min 8 pladser, eller grupper/venner der ønsker at få lavet et hold specielt til dem. Så kan i samle min 8 personer laver jeg gerne et hold specielt til jer.

 

 

Åbne hold pt. 

Torsdag kl 17.30-18.30 

Torsdag kl 19.00-20.00

 

Send mig en sms med hvilket hold du vil gå på og betal på mobilepay på 94116, så er du med. Flere har spurgt mig om der ikke mangler nogle tal (94116) men dette er et erhvers nummer til mobilepay ;)

Ring også gerne for yderligere info på 40794541.

Jeg glæder mig til at dig.

 

 

 

Jeg blev uddannet yoga lærer i Indien, på et 200 timers kursus hos Green Yoga India, som er godkendt af Yoga Alliance USA.

Kontakt

Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Kirkegade 149

6700 Esbjerg

40 79 45 41