I dagens Danmark er der mange forskellige familiekonstellationer, en af dem er de sammenbragte. Familien hvor begge partnere kommer fra et tidligere forhold med børn, eller den ene har børn med ind i forholdet. Dette kan ofte være fyldt med konflikter og der er mange følelser på spil. Børnene lider måske stadig under skilsmissen, over at mor og far er blevet skilt og at de nu skal bo to steder, hele deres fundament er blevet ændret.

De ser en af forældrene eller begge med nye partnere og de ser ud til at være kommet videre, at de er et helt andet sted end barnet. Barnet skal måske oveni dette forholde sig til den nye partners børn. Det er et svært sted for børnene og vigtigt at de voksne har talt om hvordan de tackler livet i den nye familie. 

Vi elsker alle vores børn og nu også vores nye partner, så hvordan får I det til at gå op, så alle bliver set og hørt, ja så det for alle er rart at være i den nye familie.

Med coaching kan jeg hjælpe jer igennem denne proces, vi ser på hvordan jeres lille familie ser ud. Hvad har I af ønsker for familien og hvordan får I det realiseret. Hvornår skal den ene træde til fremfor den anden eller er det uden betydning? Er I enige om opdragelsen og hvis ikke, hvordan nærmer I jer så hinanden, så I fremstår som et team som børnene er trygge ved og I selv har det godt i. Der er forskellige problematikker, alt efter hvor gamle børnene er, om det er begge parter der har børn med ind i forholdet og hvor gode forældrene er til at kommunikere, for bare at nævne et par stykker. 

 

I sådan et forløb hos mig, vil mit mål være, at alle børn bliver tilgodeset, så de kan blive trygge og glade i den nye familie og at I som par fremstår som et godt team, der forstår at tale sammen jer imellem og er klare og tydelige overfor børnene, samtidig med I har tid til hinanden som par. 

Kontakt

Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Kirkegade 149

6700 Esbjerg

40 79 45 41