Kærligheden i parforholdet er væk og en beslutning om skilsmisse er taget, men der er stadig børnene som står med en mor og far der ikke længere vil leve under samme tag.

Når man nu er nået dertil i parforholdet at beslutningen er taget og det ikke kan være anderledes end at flytte hver til sit, er det en stor hjælp, at kunne gå i parterapi eller skal vi kalde det familieterapi, for en familie vil i altid være selv om bor hver for sig.

Sammen kan i her med hjælp fra mig, få en god dialog om, hvordan jeres hverdag skal se ud fremadrettet. Hvad der er bedst for børnene, men også hvad i som voksne fungerer bedst i.

Der er mange hensyn at tage og ofte kan overskuddet og lysten til at samarbejde forældre imellem være lille, da man egentlig bare gerne vil videre fra det man har levet i og med. Men gevinsten ved at få klarlagt tingene på en ordentlig måde, vil gavne både jer og jeres børn, både nu og på sigt i jeres hverdag og trivsel.

I mine 4 år på familieværkstedet i Esbjerg oplevede jeg hvilken resurse det er og have en tredje uvildig part med til disse samtaler, så man hurtigere forstår hinanden og får lavet de aftaler der tjener både voksne og børn bedst.

Kontakt

Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Kirkegade 149

6700 Esbjerg

40 79 45 41