Esbjerg kommune laver nu et kursus til forældre som er ved at blive skilt eller er blevet det for år tilbage.

Et kursus i fælles forældreansvar, parterapi for forældre her i Esbjerg.

Et rigtigt godt initiativ for selv om kærligheden i parforholdet var der i begyndelsen, men så sidenhen blev mindre, er børnene der stadigvæk og selv om parforholdet sluttede, vil der altid være børnene som forældrene skal have en god dialog omkring.

Når man nu er nået dertil i parforholdet at beslutningen er taget og det ikke kan være anderledes end at flytte hver til sit, er det en stor hjælp, at kunne gå i parterapi eller skal vi kalde det skilsmisseterapi, enten hos mig som terapeut eller på et parforholds kursus i Esbjerg kommune.

Sammen kan i her med hjælp fra mig, få en god dialog om, hvordan jeres hverdag skal se ud fremadrettet. Hvad der er bedst for børnene, men også hvad i som voksne fungerer bedst i.

Der er mange hensyn at tage og ofte kan overskuddet og lysten til at samarbejde forældre imellem være lille, da man egentlig bare gerne vil videre fra det man har levet i og med. Men gevinsten ved at få klarlagt tingene på en ordentlig måde, vil gavne både jer og jeres børn, både nu og på sigt i jeres hverdag og trivsel.

Kontakt

Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Kirkegade 149

6700 Esbjerg

40 79 45 41