Hvad er coaching? 

Coaching er et redskab du kan benytte i samarbejde med mig, der med en fokuseret spørgeteknik når rundt om hvor du er i dag, hvilke udfordringer og ønsker du har, hvad der er muligt etisk, økonomisk, fagligt og resurse mæssigt.

Coachingen vil give dig, et mere nuanceret billede af hvor du står i dag og hvilke muligheder der er for dig fremadrettet.

Ofte har folk et negativt tankemønster eller begrænsende overbevisninger om sig selv, der hæmmer dem i at nå deres mål, eller en vanetænkning der gør dem blind for andre og bedre muligheder i deres liv.

Vi går dybere end du er vant til, når du taler med familie og venner, men vi går ikke så dybt som jeg gør det i psykoterapien, coaching er en samtaleform som er fremadrettet. 

 

 

Hvornår kan coaching bruges?

Coaching er en samtaleform du kan have gavn af i mange af livets udfordringer. Når du står i en ny livssituation som du kan have svært ved at håndtere selv, hvad vej skal du gå og hvilke muligheder har du?

Eller du kan som en stor del af befolkningen leve et liv med karriere, familie, børn, hus, fritids aktiviteter og en vennekreds og alle disse ting kræver sin tid og plads. Igennem coaching lærer du hvordan du får din hverdag til at hænge sammen, så du har dig selv med i det og ikke går ned med stress. 

 

Kontakt

Psykoterapeut MPF

Connie Knigge

Kirkegade 149

6700 Esbjerg

40 79 45 41